Contact

Werner von Siemensstraat 1
2712 PN Zoetermeer

Contact: JC Jungerius
Telefoon: 06 48 43 08 80 
Email: info@dutchtechcampus.nl

Contact

Werner von Siemensstraat 1
2712 PN Zoetermeer
Telefoon: 06 50 03 03 43 (Rafael Hathie)
Mail: info@dutchtechcampus.nl

Bereikbaarheid

Dutch Tech Campus is gelegen in het hart van de Randstad en is uitstekend te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. De campus ligt langs diverse uitvalswegen (o.a. A12) en grenst direct aan het gloednieuwe treinstation Lansingerland-Zoetermeer.

Dutch Tech Campus

Per auto

Dutch Campus is zeer centraal gelegen, in het hart van de Randstad, op zichtlocatie vanaf de snelweg A12 (Den Haag – Utrecht). De campus ligt in de Randstad tussen de vier grote steden: Den Haag (12 km), Amsterdam (Schiphol 45 km), Rotterdam (Rotterdam Airport 20 km), Utrecht (45 km). De locatie is zeer goed te bereiken per auto.

Per openbaar vervoer

Het station Lansingerland-Zoetermeer is een belangrijk verkeersknooppunt. De trein, RandstadRail, bus, auto en fiets komen er bij elkaar. Alle Sprinters tussen Den Haag en Gouda stoppen hier. Dit betekent viermaal per uur de mogelijkheid om in de trein te stappen. Ook RandstadRail-lijn 4 heeft een halte bij de vervoersknoop. Maar liefst tienmaal per uur wordt er gestopt. Tevens beschikt het station over 700 parkeerplaatsen.

Vragen, suggesties of opmerkingen?

Laat het ons weten via het contactformulier.

Huren

Voor informatie over het huren van kantoor- bedrijfsruimtes kunt u contact opnemen:
Jeremie Oudot (Asset Manager)
Telefoon: 06 11 72 05 59
Email: joudot@pingproperties.com


Formulier