Ontwikkeling

Campus

De Campus is volop in ontwikkeling en zal steeds verder uitgroeien tot een kwalitatieve, duurzame en volwassen campus voor IT-bedrijven gericht op smart mobility, ICT en e-health & care. Investeringen in bestaande gebouwen, herinrichting van het binnenterrein en de ontwikkeling van nieuwe hoogwaardige bedrijfsruimtes, geven invulling aan deze ambitie.


•  Investering en upgrading van de bestaande gebouwen
•  Investering in de openbare ruimte en infrastructuur
•  Optimaliseren van de bereikbaarheid van het gebied
•  Ontwikkeling van een nieuwe hoogwaardige bedrijfsruimte
•  Verbinden van bedrijven met studenten en creëren van synergievoordelen


Het gaat om zowel kantoorruimte als hoogwaardige bedrijfs- en productieruimte met een totale vloeroppervlakte van circa 40.000 m² v.v.o. We kunnen de Campus verder uitbouwen met zo’n 36.000 m².

Dutch Tech Campus

Gebiedsontwikkeling

Het Dutch Innovation Park, waar Dutch Tech Campus onderdeel van uitmaakt, is een gebied waar in de toekomst wonen, werken en onderwijs verenigd moeten worden. De eerste aanzet hiervoor was de realisatie van een nieuw NS station (Station Lansingerland-Zoetermeer) op de kop van het DTC-terrein in 2018. De Gemeente Zoetermeer, Dutch Tech Campus en de Haagse Hogeschool (onderdeel van de Dutch Innovation Factory) werken hierbij nauw samen aan een gezamenlijke visie om het gebied verder te ontwikkelen.

Laatste nieuws