Privacy verklaring

29 oktober 2020

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om zorgvuldig met uw persoonsgegevens om te gaan in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Maar wat houdt dat in? Op deze pagina laten wij u weten welke gegevens wij verzamelen als u onze website www.dutchtechcampus.nl gebruikt en/of zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan ons privacy beleid te accepteren.

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website www.dutchtechcampus.nl en de nieuwsbrief van Dutch Tech Campus. Onze website en nieuwsbrief worden gecreëerd en beheerd door PingProperties Management B.V., PingProperties Siemens Tech Campus Fund B.V., Hoogoorddreef 1101 BA, Amsterdam, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 62125761.

De verantwoordelijke functionaris voor gegevensbescherming binnen ons bedrijf is Mevr. C. van Klingeren. U kunt haar het best bereiken via email: cvanklingeren@pingproperties.com.

Welke gegevens verzamelen we van u?

Hieronder treft u een overzicht aan van de persoonsgegevens die wij verwerken:

 

  • Voor- en achternaam;
  • Geslacht;
  • Geboortedatum;
  • Adresgegevens;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • IP-adres;
  • Locatiegegevens;
  • Bankgegevens;
 

Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt indien u een profiel op onze website aanmaakt, in eventuele schriftelijke correspondentie en tijdens een telefonisch onderhoud met ons.

Wij verwerken geen bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens. Natuurlijk bent u niet verplicht om uw persoonsgegevens te verstrekken. Echter wanneer u dit niet wenst te doen of doet, kan het zijn dat onze diensten voor u door ons niet zullen en/of kunnen worden uitgevoerd.

Waarvoor (gronden) gebruiken wij deze gegevens?

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in deze privacy verklaring tenzij wij van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen. De wet schrijft voor dat als er persoonsgegevens worden verstrekt, dit op grond van een wettelijke basis dient plaats te vinden. PingProperties verwerkt persoonsgegevens op de volgende gronden;

 

  • U heeft toestemming gegeven voor de verwerking ervan;
  • Het is noodzakelijk voor de uitvoering van de dienstverlening van Dutch Tech Campus;
  • Dutch Tech Campus heeft een gerechtvaardigd belang bij het verwerken van de persoonsgegevens;
  • U heeft de gegevens zelf bekend gemaakt, zonder dat u daartoe verplicht bent.
 

Meer specifiek, wij verwerken uw persoonsgegevens:

 

  • Om onze website voor u zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De cookies op onze website worden niet gebruikt om u persoonlijk te identificeren maar helpen ons om de website te verbeteren zodat de website makkelijker in gebruik wordt. Ook stellen cookies ons in staat om het gebruik van de website te analyseren (bijvoorbeeld tellen hoeveel bezoekers we op een pagina ontvangen en welke pagina’s populair zijn). Omdat dit soort cookies weinig impact hebben op de privacy, vallen ze onder de uitzondering in de cookiewet. Dat betekent dat we van tevoren geen toestemming hoeven te vragen om deze cookies te plaatsen;
  • Ten behoeve van het versturen van onze nieuwsbrieven (Mailchimp);
  • Uitvoeren van marketingdoeleinden;
  • Om u te kunnen informeren over eventuele wijzigingen van onze diensten en/of producten;
  • Om u de mogelijkheid te bieden een account aan te maken;
  • Om u te kunnen bellen of e-mailen om onze diensten uit te kunnen voeren, meer specifiek voor het
    aangaan en uitvoeren van overeenkomsten met huurder, investeerders, leveranciers en anderen;
  • Archiveren van gegevens bij juridische procedures;
  • Het verzamelen van informatie voor beleidsdoeleinden en management rapportages.
 

Gerechtvaardigd belang: Soms hebben wij een gerechtvaardigd belang om uw gegevens te verwerken. Wanneer gegevens op basis hiervan worden verwerkt, heeft u het recht hiertegen bezwaar te maken. Dit kunt u doen door contact met ons op te nemen via info@dutchtechcampus.nl of via bovenstaande contactgegevens. Er zal dan nogmaals naar uw belang worden gekeken in relatie tot de onze. Wanneer uw gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden, zal dit na uw bezwaar worden gestaakt.

 

Er worden door PingProperties geen besluiten genomen over zaken die gevolgen zouden kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Communicatie

Uw gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard, maar slechts zo lang als dit noodzakelijk is voor het doel waarvoor zij worden bewaard dan wel verzameld. Een uitzondering daarop vormt een wettelijke regeling die ons verplicht uw gegevens langer te bewaren.

Met wie delen wij uw gegevens? ​

Uw profiel staat opgeslagen bij een externe Analytics dienst (Google Analytics). Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

Uw gegevens worden daarnaast gedeeld met verschillende partijen indien dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van onze diensten dan wel overeenkomsten en om te voldoen aan onze wettelijke verplichting. Deze derden zijn in ieder geval:

 

  • De hostingprovider, die onze website op zijn server heeft staan;
  • De bank die betalingen verzorgt;
  • De partij(en) die onze administratie verzorgen;
  • De partij (Mailchimp) waarmee wij onze nieuwsbrieven versturen;
  • De partij die wij mogelijk inzetten voor het incasseren van een vordering.

Cookies

Wat is een cookie?
Cookies zijn kleine bestanden die door websites op uw computer worden geplaatst, om ervoor te zorgen dat een website voor bezoekers zo efficiënt mogelijk werkt. Een cookie zorgt er bijvoorbeeld voor dat een website onthoudt wat uw voorkeurstaal is of dat een website op het juiste formaat wordt weergegeven voor uw laptop, mobiel of tablet. Op onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies.

 

  • Functionele cookies: deze zorgen ervoor dat de website naar behoren functioneert. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt om onze website in het juiste formaat te kunnen weergeven op het beeldscherm van uw computer, telefoon of tablet.
  • Analytische cookies: met deze cookies kunnen we het gebruik van de website door bezoekers analyseren (in Google Analytics). Zo kunnen we de kwaliteit van de website verbeteren en achterhalen welke informatie onze websitebezoekers het meest interessant vinden. Wij verzamelen deze gegevens anoniem. Uw IP-adres is niet herkenbaar. Wij delen uw gegevens niet met Google voor advertentiedoeleinden en we doen niet aan retargeting (advertenties laten zien als u op een andere website bent). Analytische cookies gebruiken we onder andere voor het bijhouden van het aantal bezoekers op verschillende pagina’s, het optimaliseren en het aanpassen van de website.

 

De gegevens worden enkel verwerkt op grond van uw toestemming. Wilt u uw cookie-instellingen wijzigen, dan kunt u dit zelf aanpassen in uw internetbrowser (Internet Explorer, Safari, Google Chrome, Firefox, etc.). Houd er rekening mee dat sommige functies en onderdelen van onze website mogelijk niet meer correct werken na het verwijderen van deze cookies.

Social Media

Op onze site staan social media knoppen. Door gebruik te maken van onze social media kanalen, kan het zijn dat uw gegevens met het desbetreffende medium worden gedeeld. Wilt u weten hoe deze derde partijen omgaan met uw gegevens, dan is het aan te raden hun privacy beleid door te nemen.

Veiligheid website

Wij houden onze website zo veilig als mogelijk. Uw verbinding is versleuteld middels SSL (Secure Sockets Layer). Daarnaast zorgen wij dat de website goed wordt onderhouden en op regelmatige basis wordt gescand op kwetsbaarheden om u van een goede beveiliging te kunnen verzekeren.

Uw rechten

Wij bieden u de mogelijkheid tot het inzien, laten aanpassen of verwijderen van uw persoonlijke informatie die aan ons is verstrekt. Daarnaast heeft u ook het recht om de verwerking van persoonsgegevens te beperken. Stuur uw verzoek per email naar marketing@dutchtechcampus.nl. Om ons te helpen met het verwerken van uw verzoek, dient u zich te kunnen identificeren. Wij verzoeken u dan ook een kopie van uw identiteitsbewijs mee te sturen. Uw pasfoto, machine readable zone en BSN nummer dient u onleesbaar te maken. Wij doen er dan alles aan om u zo snel mogelijk te helpen, maar in ieder geval ontvangt u binnen 30 dagen onze reactie.

 

Indien uw gegevens worden verwerkt op basis van uw toestemming heeft u altijd recht deze toestemming in te trekken. De verwerking van uw gegevens wordt dan, nadat u dit verzoek bij ons heeft geplaats, per direct gestopt.

Klacht Autoriteit Persoonsgegevens

We vinden het belangrijk dat onze dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Daarbij verwerken we uw persoonsgegevens zorgvuldig en veilig. Heeft u desondanks het vermoeden dat wij uw (persoons)gegevens misbruiken? Wij willen u vragen ons hierop attent te maken zodat wij onze processen, indien nodig, kunnen aanpassen. Wij zijn daarnaast verplicht om u erop te attenderen dat u het recht heeft een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

De privacy verklaring kan wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De meest actuele privacy verklaring vindt u altijd op onze website.