Horeca

TBrasserie - Lunch & Borrel

TBrasserie is de à la carte brasserie en espressobar van Dutch Tech Campus. Bij TBrasserie geniet je van een à la carte lunch met een variërend en vers assortiment: lokale producten, afgestemd op ieder seizoen. Ook is er de gelegenheid om met elkaar een kop koffie te drinken of een borrel te doen in een stijlvolle ambiance met in de zomer een ruim terras!

Dutch Tech Campus
Dutch Tech Campus

TRestaurant

De Dutch Tech Campus beschikt over een ruim opgezet bedrijfsrestaurant, het TRestaurant. Bedrijven die gevestigd zijn op de campus kunnen gebruik maken van het TRestaurant. Het is een lichte ‘open space’ waar je met collega’s lekker en uitgebreid kunt lunchen in een moderne omgeving. Het menu is gevarieerd en de gerechten worden bereid met verse ingrediënten.

In verband met de geldende maatregelen m.b.t. COVID-19 is TRestaurant enkel geopend voor afhaal.

Openingstijden

TBrasserie is geopend van maandag t/m vrijdag van
08.00 – 15.00 uur.

Op zaterdag en zondag is TBrasserie gesloten, m.u.v. grootschalige evenementen.

Contact

Kim van den Berg

Telefoon: 06 25 77 60 79
Mail: dutchtechcampus@vermaatgroep.nl 

Laatste nieuws

PingProperties verwelkomt TKH Security op Dutch Tech Campus in Zoetermeer

PingProperties heeft een nieuwe langdurige overeenkomst gesloten met TKH Security B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group N.V., op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer. Het betreft een 10-jarige huurovereenkomst aan de Werner Von Siemensstraat 7 met in totaal 5.484 m2 v.v.o., waarvan 3.909 m2 kantoor, alsmede 1.575 m2 bedrijfsruimte en 150 parkeerplaatsen. Hiermee is het laatste lege kantoorgebouw volledig verhuurd.

Lees verder »