Horeca

TBrasserie - Lunch & Borrel

TBrasserie is de à la carte brasserie en espressobar van Dutch Tech Campus. Bij TBrasserie geniet je van een à la carte lunch met een variërend en vers assortiment: lokale producten, afgestemd op ieder seizoen. Ook is er de gelegenheid om met elkaar een kop koffie te drinken of een borrel te doen in een stijlvolle ambiance met in de zomer een ruim terras!

Dutch Tech Campus
Dutch Tech Campus

TRestaurant

De Dutch Tech Campus beschikt over een ruim opgezet bedrijfsrestaurant, het TRestaurant. Bedrijven die gevestigd zijn op de campus kunnen gebruik maken van het TRestaurant. Het is een lichte ‘open space’ waar je met collega’s lekker en uitgebreid kunt lunchen in een moderne omgeving. Het menu is gevarieerd en de gerechten worden bereid met verse ingrediënten.

In verband met de geldende maatregelen m.b.t. COVID-19 is TRestaurant enkel geopend voor afhaal.

Openingstijden

TBrasserie is geopend van maandag t/m vrijdag van
08.00 – 15.00 uur.

Op zaterdag en zondag is TBrasserie gesloten, m.u.v. grootschalige evenementen.

Contact

Kim van den Berg

Telefoon: 06 25 77 60 79
Mail: dutchtechcampus@vermaatgroep.nl 

Laatste nieuws

PingProperties herontwikkelt binnentuin op Dutch Tech Campus naar klimaatadaptieve ontmoetingsplaats

PingProperties is gestart met fase D van de herontwikkelingsplannen op de Dutch Tech Campus in Zoetermeer. In deze fase wordt het plan uitgevoerd om de binnentuin volledig te herontwikkelen tot een natuurlijke, duurzame en veilige tuin waar een evenwichtige symbiose bestaat tussen mensen en natuur. Het zal een plek worden waar mensen tot rust kunnen komen en elkaar kunnen ontmoeten. Tegelijkertijd ondersteunt de tuin ook de biodiversiteit in de ruimere omgeving.

Lees verder »

PingProperties sluit langjarige huurovereenkomsten met 2 nieuwe bedrijven voor de Dutch Tech Campus in Zoetermeer

PingProperties voegt twee nieuwe huurders, gerelateerd aan smart mobility, ICT en e-health & care business, toe aan haar Dutch Tech Campus in Zoetermeer. Onlangs sloten Addverb Technologies en FieldworK een langjarige huurovereenkomst voor de campus. Door het aantrekken van deze huurders is het multi-tenant gebouw gelegen aan de Werner von Siemenstraat 13 weer volledig verhuurd.

Lees verder »