Community

Dutch Innovation Community

Kennis delen, samenwerken, open innoveren, ontmoeten en creëren; dat is waar de Dutch Innovation Community voor staat.

De Dutch Innovation Community is de verbindende factor binnen het Dutch Innovation Park. Inmiddels werken meer dan 75 bedrijven en instellingen van binnen en buiten Zoetermeer in de community samen aan toegepaste innovaties op het gebied van cybersecurity, big data, smart mobility en eHealth & care. Ondernemers vinden elkaar én werken samen met studenten van De Haagse Hogeschool en mboRijnland aan innovatieve projecten.

Regelmatig worden er bijeenkomsten en evenementen georganiseerd. Bekijk hier de agenda voor de actuele events voor communityleden.

Bedrijven

Er zijn diverse nationale en internationale smart technology bedrijven gevestigd op de campus die zich richten op het snijvlak van Communication, Mobility en E-health care. Door het creëren van een inspirerende werkomgeving met gedeelde faciliteiten en onderlinge synergetische effecten, is de campus een aantrekkelijke plek geworden voor bedrijven om kennis te delen en samen te werken.

 

De Dutch Tech Campus faciliteert verbinding tussen de IT-bedrijven en de naastgelegen onderwijsinstellingen met zo’n 800 HBO ICT en MBO IT-studenten. Door kennis te delen en samen te werken ontstaat een inspirerende werkomgeving met vernieuwende oplossingen en businesskansen.

 

De Universiteiten van Leiden en de TU Delft, waarmee ook wordt samengewerkt, liggen op een steenworp afstand.

Dutch Innovation Factory – Haagse Hogeschool

In de Dutch Innovation Factory zijn IT-bedrijven, incubator Crosspring, MBO Rijnland met IT-studenten en De Haagse Hogeschool met de opleiding HBO-ICT gevestigd. Binnen deze opleiding zijn de differentiaties Information Security Management, Software Engineering, Business & Data Management en Innovative Development mogelijk. Tevens biedt De Haagse Hogeschool als enige hogeschool in Nederland de Bachelor Cyber Securitymanagement aan.

Dutch Innovation Park

De Dutch Tech Campus en de Dutch Innovation Factory zijn belangrijke onderdelen van Dutch Innovation Park en haar community. Het is dé plek in Zoetermeer en Nederland voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care.

Dutch Tech Campus