Community

Bedrijven

Er zijn diverse nationale en internationale smart technology bedrijven gevestigd op de campus die zich richten op het snijvlak van Communication, Mobility en E-health care. Door het creëren van een inspirerende werkomgeving met gedeelde faciliteiten en onderlinge synergetische effecten, is de campus een aantrekkelijke plek geworden voor bedrijven om kennis te delen en samen te werken.


Bedrijven op de Dutch Tech Campus hebben rechtstreeks toegang tot ruim 800 studenten, docenten en lectoren. De Universiteiten van Leiden en de TU Delft, waarmee wordt samengewerkt, liggen op een steenworp afstand.

Dutch Tech Campus

Synergie

Op het Dutch Tech Campus komen ondernemen en onderwijs samen. Dit is bijzonder in de regio, er is namelijk geen enkele andere campus waar zo veel bedrijven en studenten kennis delen en samenwerken op het gebied van informatietechnologie. Door de kruisbestuivingen tussen het onderwijs en het bedrijfsleven ontstaan er kansrijke innovaties en nieuwe businesses. Studenten versterken ondernemers en ondernemers versterken studenten. Een innovatieve motor voor de bedrijven op de campus.

Dutch Tech Campus

Dutch Innovation Factory – Haagse Hogeschool

In de Dutch Innovation Factory zijn IT-bedrijven, incubator Crosspring, MBO Rijnland met IT-studenten en De Haagse Hogeschool met de opleiding HBO-ICT gevestigd. Binnen deze opleiding zijn de differentiaties Information Security Management, Software Engineering, Business & Data Management en Innovative Development mogelijk. Tevens biedt De Haagse Hogeschool als enige hogeschool in Nederland de Bachelor Cyber Securitymanagement aan.

Dutch Innovation Park

De Dutch Tech Campus en de Dutch Innovation Factory zijn belangrijke onderdelen van Dutch Innovation Park en haar community. Het is dé plek in Zoetermeer en Nederland voor toegepaste innovaties op het gebied van cyber security, big data, smart mobility en e-health & care.

Dutch Tech Campus