Faciliteiten

Beveiliging

Dutch Tech Campus is zeer goed beveiligd, van de entree tot aan de productieruimtes. Voor alle technische zaken en storingen kan contact opgenomen worden met de huismeester, Johan Gomes (Tel: 06 8397 2421). Hij zal eerstelijns storingen oppakken en waar mogelijk direct verhelpen.

Indien de storing niet direct door de huismeester oplosbaar is, zal hij deze doorgeven aan de servicedesk, vervolgens zal de betreffende onderhoudspartij aangestuurd worden. De servicedesk is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar op 0900 – 241 0000 of via servicedesk@dutchtechcampus.nl

Dutch Tech Campus
Dutch Tech Campus

Vergaderen

Vergaderen in een andere omgeving? Of gasten ontvangen in een lichte, ruimtelijke omgeving? Dutch Tech Campus biedt diverse vergadermogelijkheden. Deze zijn te vinden op de eerste verdieping in The Centre, boven de TBrasserie. Hierbij kan gratis gebruik worden gemaakt van Wifi, beamer met HDMI-aansluiting en projectiewand en een flipover. Reserveer nu, mail naar info@dutchtechcampus.nl of bel 06 11 72 05 59

Bedrijfsrestaurant

TRestaurant

Dutch Tech Campus beschikt over een ruim opgezet bedrijfsrestaurant, TRestaurant, gelegen in The Centre. Bedrijven gevestigd op de campus kunnen gebruik maken van het TRestaurant. Het is een lichte ‘open space’ waar je met collega’s lekker en uitgebreid kunt lunchen in een moderne omgeving. Het menu is gevarieerd en de gerechten worden bereidt met verse ingrediënten. Elke maand is er een wisselend ‘Broodje van de maand’.

 

In verband met de geldende maatregelen m.b.t. COVID-19 is TRestaurant vanaf
13 oktober 2020 enkel geopend voor afhaal.

Avondmaaltijden to-go

Geen tijd om te koken maar ‘s avonds wel gezond willen eten? Bestel een avondmaaltijd bij TRestaurant! Elke werkdag is er keuze uit twee verse & gezonde maaltijden. 

 

Kies je avondmaaltijd tussen 11:30 en 13:30 uur in TRestaurant, dan wordt jouw keuzemaaltijd HACCP verantwoord gekoeld. Bij de kassa ontvang je een bon met een volgnummer waarmee je dezelfde dag tot 17:30 uur de gekoelde maaltijd kan ophalen bij de TBrasserie. Thuis gekomen hoef je het alleen nog maar even op te warmen.

 

Prijs € 5,05

Dutch Tech Campus
Dutch Tech Campus
Dutch Tech Campus

Evenementen

Wil je een evenement organiseren op Dutch Tech Campus? Bijvoorbeeld in de TBrasserie of het TRestaurant?

Mail naar info@dutchtechcampus.nl of bel 06 11 72 05 59.


Houd deze site in de gaten. Alle evenementen die op de Dutch Tech Campus georganiseerd worden vind je hier.