Horeca

TBrasserie - Koffie & Borrel

Tbrasserie is de espressobar van Dutch Tech Campus. Hier geniet je van een heerlijke kop koffie met wat lekkers erbij. Of kom borrelen in een stijlvolle ambiance met in de zomer een heerlijk terras!

Dutch Tech Campus
Dutch Tech Campus

TRestaurant

De Dutch Tech Campus beschikt over een ruim opgezet bedrijfsrestaurant, het TRestaurant. Bedrijven die gevestigd zijn op de campus kunnen gebruik maken van het TRestaurant. Het is een lichte ‘open space’ waar je met collega’s lekker en uitgebreid kunt lunchen in een moderne omgeving. Het menu is gevarieerd en de gerechten worden bereid met verse ingrediënten.

Openingstijden

TBrasserie
maandag t/m vrijdag van 08.00 – 15.00 uur

 

TRestaurant
maandag t/m vrijdag van 11.30 – 13.30 uur

 

Op zaterdag en zondag zijn  TBrasserie en TRestaurant gesloten, m.u.v. grootschalige evenementen.

Contact

Teruska Llasaca Takacs

Telefoon: 06 25 77 60 79
Mail: dutchtechcampus@vermaatgroep.nl 

Laatste nieuws

PingProperties verwelkomt TKH Security op Dutch Tech Campus in Zoetermeer

PingProperties heeft een nieuwe langdurige overeenkomst gesloten met TKH Security B.V., onderdeel van het beursgenoteerde technologiebedrijf TKH Group N.V., op de Dutch Tech Campus (DTC) in Zoetermeer. Het betreft een 10-jarige huurovereenkomst aan de Werner Von Siemensstraat 7 met in totaal 5.484 m2 v.v.o., waarvan 3.909 m2 kantoor, alsmede 1.575 m2 bedrijfsruimte en 150 parkeerplaatsen. Hiermee is het laatste lege kantoorgebouw volledig verhuurd.

Lees verder »